23:12

Göteborg och Skellefteå är två helt olika världar för mig, det har alltid varit det. Jag kan till exempel inte tänka mig någon som bor där uppe bara vara här nere och flänga runt, med allt som det är här. Det är så olika, helt olika världar. Det är ungefär såhär att det som fullt på bra-skalan här är hur lite som helst på bra-skalan där. Och det som är dåligt här, är bra där. Aja där kom tänkar emma fram igen..
Men det jag igentligen ville dela med mig av var att jag blir så glad när jag ser människor hjälpa varandra. Det kanske låter som en grej man antar, men nej. Vissa är så himla omtänksamma. Det får man se av mycket här nere. Alla hjälper lixom varandra, man försöker göra det bästa för andra. Och jag tänker lite speciellt på busschafförerna.. Nu får jag låta huuur konstig som helst men det bryr jag mig inte om. Jag är van vid sura himla bussshafförer som inte kan anpassa sig efter nåt annat än sig själva. Då borde ni förstå att man blir lite lycklig när man ser hur en busshafför hjälper en passagerare med att förklara vägen eller någonting den undrar, och hur man ser hur personen anstränger sig för att lixom kunna stanna så det passar en. Och hur folk hjälper varandra om man till exempel ser en förälder med en jobbig barnvagn som ska på bussen.
Jag vet inte hur det är för er, men sånna små saker som att se folk bry sig om och hjälpa varandra gör mig lycklig.

Ask her if she wants to stay awhile, and she will be loved. She will be loved.




Sista februari

Idag är det sista dagen på den här månadeen! Och det känns himla skönt, för då är det inte långt kvar tills värmen kommer:) Skoldagen idag har varit som den alltid borde vara, kort. HEHEHE. Började med ett engelskt tal om filmen 127 Hours, som gick bra. Sen flöt det bara på och indisk lunch på det, gottit. Och det blev bara bättre när jag fick min praktikplats på Lagerhaus i nordstan! YESssssSSsSSSssSss

Kombinationen vänner och sommar är verkligen något oslagbart tillsammans. Det ska jag se till att utnyttja sommaren som kommer, MINST SAGT!


Hahaha så jävla bra det stämmer in på oss!

Listen now. Carefully, for once.


lite nytt

syns det att jag vill ha sommar?

Don't hide yourself in regret, just love yourself and you're set. I'm on the right track baby, I was born this way






Inte bara bra budskap utan en himla skön låt också:$ Blir en aniiiiing partysugen!


JAG ÄLSKAR DIG

Min fina syster bjöd mig på middag och bio!! Filmen var skit dålig men det spelar ingen roll, det var en mysig kväll♥ Det är så skönt att vi kan prata med varann om allt! Hon är inte bara min syster utan en bästa vän. Det känns så bra.

01:40

det är inte lätt att vara tjej..
särkilt inte när man ligger så skönt i sängen och sen måste man gå och tvätta bort sminket och allt det dära.. men nu är jag i alla fall redo för det. sen KANSKE jag sätter på en film(Y)

00:16

Idag har jag blåst hit och dit som ett litet löv! Inget kul väder men man känner endå i luften att våren är påväg. Men efter skolan åt jag pasta på Ängla med Louise och Ellinor, det var riktigt myyyyys. Och Louise ska förmodligen byta klass, nä fy vill inte det.. :( Sen letade jag lite prao eftersom vi har det v.10-12. Har inte riktigt fått tag på nåt men skulle ringa upp två olika på måndag.. Dom flesta affärna har redan fullt eller så tar dom inte emot.

Jag kom hem vid 7 och duschade och då kom Linnea hit. Sen skrev Jocke att vi kunde komma upp på lite krök, men den JÄVELN drog till krogen istället sen.. Så vi gick till Frank's och fikade till ungefär halv 12 när Linneas pappa kom och hämtade oss. Och ja, nu sitter jag här, ska sätta på en film om ett tag tror jag. Orkar inte sova än.. 


idag har jag skinnjacka wiowio

men nu ska jag möta upp tjejerna i stan och äta subway! puss

against all odds

Du måste hitta den personen som är värd att lida för. Alla kommer att såra dig på något sätt, mer eller mindre. Hitta den där speciella personen som är just för dig. Den som gör att alla lyckliga stunder man har tillsammans är fan så mycket värda att lida för! Kärlek är så ömtåligt, och vi gör allt för att försöka att inte få det att falla isär. Ibland faller allt isär, det är då vissa ger upp. Och vissa plockar upp bitarna igen, och igen om det så behövs. 


22:47

ÅH VAD MYCKET SMÅSAKER SOM MÅSTE GÖRAS HELATIDEN. Man blir så stressad och vet inte vad man ska börja göra.. Men som jag alltid tänker, det löser sig! För visst gör det alltid det på något sätt, på nästan allt, vad det än gäller(finns alltid undantag). Håller ni inte med mig?
Skulle behöva två av mig;)

Promise me to catch her every time she falls




I want to make you feel beautiful

jag önskar mig en strand, ett hav, en mörk himmel med stjärnor och min pusselbit.
kan jag få det?

detta ska beställas så fort pengarna kommer. ingen tvekan!



har beställt lite shorts, blusar, skärp, jacka osv från hm's hemsida nu, det skulle komma i mars(y)
jag har kommit på att jag inte kan gå på stan. och speciellt inte här i göteborg.. jag har alltid tyckt att det varit jobbigt att gå på stan länge, har alltid behövt typ sittpauser (HAHA) eller att man går och äter eller nånting. jag får ont i huvudet och blir bara less, och det är väääldigt jobbigt med tanke på att jag älskar fina kläder. så i framtiden kommer jag mest att handla på internet, smart av mig!
sommar.

okej nu svarar jag på frågorna:D

linnettttekstrand!: varför är du så himla himla fin cheyennn?
svar: jag vet inte. varför är du finare?SVARA på det:$!



Stenberg: När får man träffa dig igen..?
svar: när du kommer hit!!!

faanni:$: Fem minnen från när du var mindre?
svar: Ska försöka komma på 5:$
1 .Jag måste ju börja med ett minne när vi var små, och var i din stuga. Sen när du jag och Julia cyklade till han som hade typ en bonngård eller nåt? Och så trodde du och jag att hästarna där sprang fritt fast dom var inhängnade. HAHAHAHA och vi började gråta jätte jätte mycket och cyklade genast hem!! Kommer du ihåg det? HAHAHA.

2. Jag följde Pappa en på ett jobb möte eller nåt sådant på ett annat företag.. Där hade dom en bil som prydnad med deras logga på som jag lekte med. Innan vi skulle gå stoppade jag den bilen i fickan. Jag hade dåligt samvete jätte långt efter det!!!! Jag minns en gång när min kusin var hos mig och ville leka med mina gamla leksaker, så tog Pappa upp den bilen och kollade misstänksamt, jag MINNS hur rädd jag var då att han skulle komma på mig, men han sa ingenting! Några år senare när vi skulle flytta berättade jag det för Mamma för jag mådde så dåligt över det, och ville inte säga nånting till Pappa för att jag trodde han skulle bli så aaarg:$

3. När jag ramlade ner från Pappas vind och han dök efter. Vi stod där uppe sen ramlade jag ner, men han hoppade efter mig och tog tag i mig så att jag inte skulle slå mig så hårt, och tog emot sig själv i stegen så att han stod på händer på stegen. Sen fick han långsamt försöka ta sig ner!

4. När jag var liten var jag "tillsammans" med en som heter Victor, och jag minns när vi var på hans sommarställe med våra familjer, och vi när vi satt typ brevid varandra på en brygga vid vattnet. Då minns jag att pappa retade mig och sa att jag var kär i han men jag ville inte erkänna!hahaha..  Sen när jag hade flyttat till Skellefteå och bott där ett tag minns jag när jag kom tillbax hur han gjorde slut!!! Han sa typ ba ja asså jag tror du vet vad jag ska säga för det funkar ju inte.. Jag typ nä men jag vet.. Sen hade jag redan en new one där uppe.. HEHE sneaky, tänk om han läser det här nu;)

5. Okej nu är det kanske inte så roligt att läsa om sånt här för er, eftersom det är ju bara en speciell känsla för mig.. Men jag har jätte mycket minnen från när jag var liten, jag var ju mest med min familj då. Det var på ett sätt så sjukt härligt! Har massa sommar minnen från Skåne:$

Paldanius: saknade mig från freja? 
hur ofta träffar du ludde, hur ofta kommer du hit till ske-a?
svar: klart du saknades från freja. du kunde väl gått kvar ett år till iaf.. (A)
jag träffar ludde varge gång jag kommer till skellefteå ofc, och det är på vissa lov och ibland nån helg som jag kommer:)

becka: hur länge har du åh ludde varit tsm :]?
svar: Ungefär 1 år:)



Grannen: Hur ser du på din granne nu till skillnad i början när du flyttade till göteborg ?
svar: det är en klurig fråga, igentligen ser jag ingen skillnad, men eftersom det som har hänt så kanske du fattar att det förändrar lite grejer.

VICTOR: VARS BOR DU??
svar: gbg;)

s: varför flyttade du till göteborg?=)
svar: för att min mamma ville det och behövde jobb. och jag kunde ju inte stanna eftersom min pappa också bor här.

sandroomikalseen :D: funderar på när vi ska träffas?
skulle du villja detÅ det vill jag iaf :D
emmaboosnewerloosdingleroos<3 love you <3
svar: hahaha, sandra min vän♥
vi ska träffas när du tar ett plan/tåg/vadduvill och kommer hit till mig, eller nästa gång jag kommer upp!!!

Ö: Har du alltid varit lika snygg? :O
svar: haha ne

Miichaela: Emmmaaaaa! när kommer du nästa gång???????<3 då FAN är du paxad en dag:]<3
svar: MICKAN SAKNADE FINA DU!!!!!!! jag vet faktiskt inte när jag kommer nästa gång men kan lova att jag hör av mig till dig då, ok?♥

Elin: hur kan du vara så brun? :$ solar du solarium eller är du så brun?:(
svar: hehe ja, jag solar solarium!


23:32


Jag har tänkt på en grej. Och det är att vi tjejer är sjukt komplicerade.
Vi säger ofta en sak, men menar en annan. Vi säger helst så lite som möjligt, vi vill att han ska läsa av oss, att han borde fatta.
Men om vi vänder på det så är det säkert inte så lätt..

Men nu ska jag i alla fall sova, godnatt puddingar:$

22 februari

Dagen började med sushi på skolan, inget speciellt har hänt idag. Håller på att göra lite mat till mig själv nu och ska sen till Sportlife:))

Tittade igenom mammas mobilbilder igår när vi satt och åt och hittade några söta bilder från i slutet på sommaren:$
hahaha ludde och ludde.jr

You are the one, the one that lies close to me. Whisper's "Hello, I've missed you quite terribly". I fell in love, in love with you suddenly. Now there's no place else I could be but here in your arms.










a little bit of mother and daughter time



VILL HA MER FRÅGOR!!!

kom hem igår vid halv 1, sen pratade jag med ludde tills halv 2 kanske?
och vad är jag nu, VAD GÖR JAG NU, jo vad gör jag. JOOOOO jag är hemma, från skolan, igen. Och det är inte bra. Men när jag verkligen mår dåligt, och är inne i mina tankar, och dom bara gnager inuti mig och det gör ont. Jag kan bara inte gå till skolan då. För det första har jag väldigt svårt att dölja att jag är ledsen, och jag vill inte dra ner någon annan, jag vill vara glad och få andra glada. Och jag måste reda ut mina tankar, jag måste tänka igenom vad jag borde göra, och inte borde. Jag är en sån person som har väldigt svårt att bara skita i saker och hitta på något roligt i stället, för tankarna är endå kvar och drar ner mig. Jag måste få allt utrett innan jag kan slappna av och må bra..

At this moment, there are 6.470.818.671 people in the world.
Some ar running scared, others are coming home.
Some tell lies to make it trough the day, others are just facing the truth.
Six billion people in the world. Six billion souls. And sometimes
all you need is One.

F R Å G E S T U N D

sitter här med mjukiskläder och ruffsigt hår som ni ser på bilden nedan. jag och den finaste killen vid liv har just sett en film och myst. han är underbar, min ludde♥
imorgon ska jag hem.

tänkte att jag kunde ha en frågestund för att komma på lite andra tankar, så om det är någon som undrar någonting om mig eller bara en rolig fråga så kommentera! (DETTA INLÄGG:$)
så fråga PÅ NU, kör hårt.



LÖRDAG

Gårkvällen var sooooft, vi var hos Alexander, och det var så korvigt det kunde bli. 5 killar och 1 tjej, men det funkar ibland, som denna gången :D IDA♥ kom iaf sen som tur var!!
Idag hade jag inte flyttat mig från sängen tills Ida och Alexander kom förbi, då gick vi ner och köpte lite mat och sånt, niceniecncie


HEHE blir spännande att se vart kvällen för oss..



I'LL SLEEP WHEN I'M DEAD

HEJ NU ÄR DET FREDAG! KUNG.
jag har ju haft lov hela veckan men det är nånting med fredagar, eller hur?;)
det kommer hända nåt kul ikväll, jag känner det! vad vet jag inte, men det får vi se.


jag vill vara allt som hon inte va


"So good that i'm so bad, guarantee i'll be the greatest thing you ever had"




de stackarna som klickar upp min blogg även om jag inte skriver ett piss, nu ska jag skriva för er:$
har inte gjort så mycket det senaste dagarna, har bara viljat få så mycket tid som möjligt med älsklingen eftersom jag inte får så många andra chanser. igår fyllde hans mami år så vi åt lite mat och sen kom hans momi och moffi med en fin tårta. sen väntade vi på bussen i kanske 20 min (som vanligt här) i MINUSGRADER, och då är det inte lite minusgrader heller! NEJ FÖR FY FAN, kylan skäääääääär.
har bara degat i sängen, alla är ju i skolan så finns inte så mycket att göra:D
nu sitter jag med inpackning i håret och lyssnar på musik, ska snart skölja ur den och kanske forsätta se lite film.


Mysfika

med bästa vännerna, sandra drog efter ett tag men jag och Linnet satt från halv 6 till 9! LÖÖVLI:*

do more of what really, truly makes you happy.



du är finast i hela världen

Ikväll åt vi svingod oxfilé på Kungsgrillen med pommes och gooooooosås. Linnea och Hassan joinade oss ett tag också! när vi kom hem såg vi love and other drugs, hade inte förväntat mig ett sånt slut på den filmen:O vackert slut var det, :$

om du har tråkigt så go on and läs:D!

1. Det första du tvättar i duschen? fötterna, sen benen. Jag vänjer mig vid strålen;PpPpPP
2. Gillar du kaffe? ja typ vanilla latte och sånt, men inte tort äckligt vanligt.
3. Hur mår du just nu? helt okej:D
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på? G
5. Berätta om din senaste dröm: drömmer alltid men nu kommer jag inte ihåg vad den senaste var.
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? neej



7. Vad vill du ha just nu? Min älskling
8. Har du räknat till 1000 någon gång? haha nejnejnej det skulle jag inte tro
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? både och
10. Använder du smileys? ja ibland, annars är man så utryckslös!
11. Har du träffat någon kändis? vad räknas som kändis? träffade E-type på flygplanet en gång och gav han en ritad teckning av mig där det stod: sätt upp den här på din vägg
(Y)
12. Gillar du keso? har aldrig smakat.
13. Vilken låt hade du sist på huvudet? Lets Do It Again - J boog
14. Hur många länder har du besökt? orkar inte räkna
15. Är dina föräldrar stränga? dom är lite allt möjligt, i rätta läget är det bra att vara sträng tycker jag:)
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? utan tvekan
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? nånånå
18. Brukar du hyra film? hehe nej
19. Var kommer du vara på lördag? det vet jag inte säkert, förhoppningsvis hos Ludde!:)
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? hahaha neeeJJjJJjÖöö
22. Vad åt du till lunch? pasta och KÖTT
23. Har du lockigt hår? ibland



24. När grät du senast? idag
25. Har du gått in i en vägg någon gång? japp på kanalskolan!
26. Favoritårstid? sooommmmmaaaaaarrrrrr, mmmHMHmmmm♥
27. Vem höll du senast i handen? det vet jag inte riktigt, hihi kanske ellinor eller nån
28. Sover du med TVn på? ne
29. Tycker du att du är gammal? nej tvärtom. 
30. Är du mörkrädd? När jag är själv- JA, det är så hemskt.tänk om man skulle ligga i sängen och stirra in i ett hörn och se en mörk skepnad som sitter och flinar. Om jag är med nån är det bara mysigt!:)
31. Gillar du ditt liv just nu? ja:)
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? nej för jag har inget badkar.. vill haa så mysiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit
33. Har du bra syn? oftast :D
34. Var är dina föräldrar just nu? mamma ligger och sover och pappa tror jag gör detsamma.
35. Vad har du på dig just nu? en handduk(y)
36. Vad var det senaste du köpte? två tröjor,en bh och ett par skor.
37. Hatar du mer än 3 personer? haha men! jag hatar ingen.
38. Använder du sushipinnar? nej brukar använda bestick. 
40. Äger du ett vapen? nånåå
41. Gillar du ditt hår? INTE JUST NU!:(
42. Gillar du dig själv? ja det gör jag:)

vad ska man säga?

nu gör det bara inget annat än går dåligt för mig, ger upp lite halvt,släpper det nu. men jag gissar att det vänder SNARAST. för jag lovar er vänner, tänk er att ni springer i skogen typ..aa.. sen så ser ni att det är en jobbig väg till höger, då tar ni vänster för ni orkar lixom inte, ni vill att det ska gå lätt.men då är den vägen FULLT av fem meters stenar var tredje meter och stockar och helvetten och ni snubblar men tar er upp flera gånger. TILLS MAN BARA GER UPP och droppar det. Nu babblar jag liiite men jag känner att jag måste uttrycka mig på nåt sätt.
så, just nu försöker jag lugna ner mig för har inte varit en trevlig människa idag.
får hoppas att jag vaknar upp imorn till en strålande dag och att saker faller på rätt plats!
säger bara SCHNUS
och see u in jail

rain

fin lillebror

oj vad jag inte hinner med nånting.

allt jag hunnit göra idag är att packa alla kläder.. de andra sakerna får jag stoppa ner imorgon:) skulle vilja hinna träffa Linnea innan jag drar men det lär inte hinnas med.. men vi får ta igen det när jag kommer hem, okej?!
helt normala:)

ÄNTLIGEN KAN JAG LOGGA IN PÅ BLOGGEN

FAN VAD NICE att skriva av sig lite!!!!!!!!!!!!! har varit damp med mitt lösenord men nu har Ann-Louise på blogg.se hjälpt mig efter lite trassel;) på tal om det såg jag trassel på bio i helgen, den var så bra och mysig! hehe.
i veckan så har det varit skola,träna,sola,slagga. Skulle behövt göra massa annat också men det har jag inte hunnit pågrund av att det är nåt som inte vill sammarbeta med mig..

see u in cort

2 februari

drar till skolan, ser fram emot att åka buss!;$ gissa why? jo för att jag älskar att åka bil/buss nånting och lyssna på musik och bara kolla ut ur rutan.. har alltid gjort:)

med denna bild säger jag sov gott alla fina,äkta människor där ute!



IDAG HAR DET SPÖREGNAT UNGEFÄR... HELA DAGEN

men jag gillar det på ett sätt
dröööm.

RSS 2.0