Kiss and Tell


Sista maj

(Behöver skriva av mig om onödig skit)
Imorse steg jag upp tidigt för att möta Elli och hämta ut gratis biobiljetter. Hade inte tänkt gå till skolan sen för vi gör inget på lektionerna nu, men då sa Elli att våran lärare skulle överraska oss med något riktigt kul, så jag åkte hem och snabbsminkade mig och sen tillbaka till stan. När jag satt på bussen ringde hon och sa att överraskningen var att vi inte hade några lektioner... HAHA. Men samhällskunskap hade vi i alla fall och vi skulle igentligen diskutera typiska manliga och kvinnliga egenskaper, men det gjorde vi aldrig för det var för lite folk. Så vi pratade om religoner och grejer. Känner att det var lika bra det för jag tror alla redan är medvetna om vad som är typiskt manligt och kvinnligt, och enligt mig är det inget positivt. Gick sen och åt lite på ängla och satt lite halvt i solen och märkte att solen tog som fan! Så kände att jag ville hem direkt och lägga mig och steka;) Det gjorde jag och när jag kom hem möttes jag av min mormor♥ Skönt att träffa henne. Efter jag stekt i en timma mötte jag pappa inne i stan och pratade lite med honom.. Kände att det var lite stressigt så fick sagt ungefär 50% av det jag ville.. Nu vet jag inte vad som händer. Har svårt för att hitta på saker när det är andra saker som är oklara och bara hänger i luften


29 maj

Nu ska jag slänga mig under täcket, mysig.....t!!! Imorn inleds den näst sista veckan i skolan innan sommarlovet. Låter inte helt fel samtidigt som att jag får lite ångest för att tiden går för fort:$ Men det är nog ett tecken på att jag ska ta vara på det jag har!
Sov godast sötnosar!

Mors dag

Dear Mom
I may not like you always. We may be soo different and we argue so much.
But there's one thing I never tell you, and I really want you to know
I love you always and forever.


Jag ser dig prata men hör inte ett dugg



This goes out to all my girls. Who run the world? GIRLS!



fredagar♥♥♥

Det blir bio ikväll med Louise, Ellinor, Linn och Oliver♥ Var inte tänkt att jag skulle följa med eftersom jag kan inte lägga mina pengar på så mycket annat än kläder och sånt just nu, men så söööööta som dom är ville dom lägga ihop pengar för att jag skulle följa!

Nu ska jag dunka musik och göra mig klar och slippa tänka på alla problem som måste lösas.
Ha det bäst!:*

Tragically

Det är bara vissa "ordspråk" jag verkligen inte klarar av... Jag vet inte varför men jag känner inget hopp om mänskligheten när jag läser vissa saker, haha det låter stört men det är så:(
Nu tar jag ett exempel med att "man vill alltid ha det man inte kan få" och när man fått det vill man inte ha det längre. Då känner jag såhär. Vad FAN är det för skitsnack?? Okej, jag förstår vad man menar med det. Vissa människor vill ha det dom inte kan få och gillar bara jaktkänslan... 

Och nu när jag tänkte ett tag kom jag fram till att det är nog mer människor som vill ha det man inte kan få än inte tänker så alls.. Jag tycker det är så deprimerande. Jag förstår själv inte varför jag ens bryr mig och orkar tänka på sånna saker när jag själv vet vart jag och människor i min närhet står? Men jag gör det. Jag är nog mest orolig att det inte ska finnas kvar någon som tänker som mig, som kan förstå mig..


You don't know anything about my pain.


She talking that talk just l-l-like I like it


Vi fick sluta efter nationella idag, vid 10. FETTNAJS:DDD
Har just pratat med min fina och kloka vän i telefon. Det gjorde min dag! Nu ska jag duscha sen göra ett skolarbete som ska in.. As roligt:D Men det är ju BARA 17 DAGAR KVAR TILL FRIHET!!! SOMMARLOV. Kommer bli grymt.


Tittade på Angelicas blogg och blev påmind om att jag stötte på denna grabb påväg till bussen för ett tag sen..





Gillar att han är så egen och unik:)! Här ser han ut att vara ännu mindre också, så otroligt begåvad kille.

I torsdags var jag blond några timmar efter var jag brunett;PpppPppPPpP


stackars mitt hår.. men stod inte ut en sekund. Jag ska vara brunett:$

23 maj

We was runnin so hard
Hard to survive
Cause eventhough we were young
We had to stay strong
No matter what we went through

It was me and my crew 
And thats how we win 
When we were kids

20 maj

Underbar kväll igår. Veronica Maggio och goa klasskompisar:)) Kan ju säga att vi inte var lugna brudar som skulle åka atmosfear, vi var dom sista som skulle åka och vi hade DAMP hahaha.. fyfan vad roligt. Det enda som jag tycker är läskigt att göra nåt man aldrig gjort förut. Skulle viljat se våra ansiktsuttryck på vägen upp.. Men att åka ner var inte alls farligt. Nu kan jag stå lugnt och fint i kön nästa gång:$





bikini

Från nelly.se. Den ser lite orange ut på bilderna men den är rosa:D
bra bild:):)

lite nytt

Fy kände att jag inte vill att det första man ser när man klickar upp min blogg är inlägget under, så lägger in bilder på vad som fick följa med hem från stan idag:)

parfym och puder, make up store
skjorta, filippa k

ren och skär smärta

Jag vill bara kunna känna att jag skulle kunna flytta till andra sidan av jordklotet och att du endå skulle göra vad som helst och betala allt du hade för att träffa mig.
Jag borde, jag ska känna så.
Jag vill aldrig behöva känna osäkerhet.
Jag vill aldrig behöva känna att jag är ensam fast jag har dig.
Jag vill aldrig behöva tänka tanken på att lämna dig.
Jag borde aldrig, jag ska aldrig behöva känna så.


12 maj

Äntligen har jag laddat in bra musik på min iPod! Känns skönt att jag kan vara vart som helst och lyssna på fin och meningsfull musik och inte bara massa trams typ shake that balbalbalba festfest :P :P P :
en fin liten fläta som ellinor gjorde på lektionen

lately I've been hard to reach


Crystal Eye

Jag har världens sämsta webb. Bevis:
Kan någon komma fram med något sämre? HUH??

Sitter i sängen och kollar på One Tree Hill♥ Satan vad nåt som en serie kan säga en så mycket.

Jag tror inte att man kan förlora sin riktiga kärlek.


Alla känslor är nästan omöjliga att förklara. Man försöker, men inga ord kan någonsin förklara en känsla. Det står jag fast vid, men jag ska försöka förklara vad jag menar med rubriken.

Två människor som inte ger upp, två människor som kämpar för deras kärlek. Man vet att det är värt det. Man vet att man kan diskutera och bråka hur många gånger som helst utan att det ska förändra nånting. Man vet att hur många människor och hur många saker som än kommer i vägen, tar man sig förbi dom tillsammans. För det är det starkaste som finns, äkta kärlek.

GRATTIS PAPPA

Idag fyller pappa år så vi har firat honom, hela familjen!♥ Vädret har varit underbart så vi låg ute och stekte i fem timmar. Så schköönnnt

min pojkvän har det bra!

Att vara i turkääy och steka med tre roliga jävlar hade inte varit fel;) haha är så glad för hans skull!!!
och älskling om du läser det här vill jag inte svara på sms för att det skulle ju kosta så himla mycket för dig, men jag säger bara kör hårt, lev:$♥

to make you into the person you were ment to be


Min pappa har frågat mig hur jag tänker och tycker om det som har hänt mig. Alla gånger jag flyttat fram och tillbaka. Jag svarade att jag verkligen inte är ledsen över nånting jag varit med om. Det har självklart varit jobbigt och det finns mycket som har gjort ont. Men det är så livet är, man blir kär, man träffar nya vänner, man blir sårad, man kastas hit och dit, man prövar på saker. Man går helt enkelt igenom olika kapitel i livet. Om inte alla saker, små som stora, skulle hänt mig skulle jag aldrig vara den jag är idag. Jag har lärt mig så himla mycket. För två årsen visste jag inte vad äkta kärlek var, nu vet jag det.
Jag tror att allting händer för en anledning. Det som händer, är menat att hända. Världens minsta sak kan förändra så otroligt mycket. 

Jag vet inte hur mycket mer jag kommer förändras och växa som människa. Men jag vet att jag är en av de 17 åringarna som tänker längre och är mer medveten om livet än de flesta i våran ålder.


3 maj

Känslan av att vakna efter tre timmars PN vad är klockan? har jag missat skolan? är det ny dag? är det kväll eller morgon? hahaha:$ Var ju en väldans tur att jag inte sov till imorn för då skulle jag inte kunna ställt klockan, och jag har nationella prov imogon kl. 8.

Mind is a razorblade.


2 maj

Skola igen, känns som ren tortyr men igentligen endå bra för mig just nu. Och nu är det såhär att jag tappade min älskade piercing igår:(:(:( och nu skulle jag försöka trycka igenom det men det har hunnit växa igen rätt bra.. Ska jag pressa igenom det ändå eller ska jag låta det växa igen och ta nytt nån gång? Kan inte bestämma mig.
Strax ska jag bege mig mot gymmet och springa av mig, skön......T
Har inget mer att säga för lever mest som ett stort frågetecken just nu. Men ha det bäst.

Hemma nu då

Hade en himla bra valborg med mina älsklingar!! Saknar er redan:(

RSS 2.0