↓♥

Ludde har mustasch:$

Tjugoförsta juni

Idag hämta jag Ludwig på flygplasten och nu chillar vi i min säng.
Finaste

I know you hate this one



Tjugonde juni

Nu har jag haft lov i 10 dagar, på dom har jag mest njutit av friheten och myst. Eftersom vädret inte har varit på topp har det blivit flera biobesök:D Okej två. Det är ju hel kasst att det är regn, regn OCH regn just när det är sommar fast det är ju faktiskt mysigt. 

Har börjat lyssna på massa gamla the fray låtar som jag lyssnade på förr, och det är konstigt hur man kan få så många olika känslor av en låt. Känslor som förknippar en med hur man kände precis då när man brukade lyssna på den låten och andra som kommer upp nu. Älskar hur få ord, meningar och bilder kan skapa och bevisa så mycket som en lång skriven text skulle kunna förklara.


Sorg är vackert



Var tvungen ju!


199kr för detta lilla tygstycke, men det var det fan i mej värt:$

Eminem.


Kronjuvelerna

Var på en gratis förhandsvisning på bio med Elli för hon är guldmedlem, och måste bara säga att jag såg en av dom bästa filmerna jag sett i hela mitt liv idag. Hela historian och själva filmen var så vacker. Älskar deras fina familj. Och det gjorde mig inte mindre känslig eftersom jag ska flytta långt ifrån hela min familj snart. Tänkte att det bara skulle vara en "ok-film", med tanke på Björn Gustafsson och hans fula frilla, HAHA han kan man inte riktigt ta seriöst. Men filmen var så mycket mer. Se den!


But what happens when everything you stand for, turns on you, despite you?



Forever fascinated

När Louise är klar ska jag dra in till stan och möta henne, sen drar vi vidare:D 
Mamma agera fotograf, ny sommarklänning:

Ha det bäst♥

sommarlåt


Åttonde juni

Nyss hade vi ju hur stekigt väder som helst här, sån värme så det är ansträngande att bara ligga eller sitta i solen och man brände sig om man gick utan skor på gatan. Nu verkar det som några andra har fått den värmen... ;) Vi har bara molningt och det verkar inte bli bättre till veckan. MEN, det kommer!
Livet är skönt

Idag åker min lilla emounge till London


Kommer sakna dig♥

BIGGI

Ska lägga mig och gosa i sängen nu och se två avsnitt av BIG BROTHER jag har missat! Katastrof:$ FINALEN var ju idag(igår) så jag vet inte ens vem som har vunnit!
Känner att jag vrålade lite i det här inlägget på vissa ord:)
PUSS
;)

Face down in the dirt she said

"This doesn't hurt."

Tre små bilder från helgen


Fjärde juni

Skojar inte när jag säger att jag aldrig har haft så kul någonsin som vi hade igår..

Tredje juni

Idag har jag stekt som ett köttstycke på en grill, så skönt! Fast jag brände mig i ansiktet:( Nu blir det grillat och sen kommer Sandra hit!! ♥

Cover up with makeup in the mirror, tell yourself it's never gonna happen again. You cry alone and then he swears he loves you.






FÖRSTA JUNI!!

Nu ska jag iväg och se Petter & September! Min finaste lillebror ville va med på bild:$ Älskar dig♥

RSS 2.0