Jag måste veta att du är ärlig mot mig. Jag måste veta att du släpper in mig i ditt liv, i alla delar av det.



Hemma nu!

28 mars 2011

Har du nånsin undrat vad det är som lämnar spår av vår tid här?
Om ett liv verkligen kan ha nån inverkan på världen?
Eller om våra val spelar nån roll?
Det tror jag att det gör.
Och jag tror på att en person kan förändra många liv.

World spins madly on

Imorgon ska en liten tjej få träffa sin pojkvän. Och det kan jag lova er är inte varje dag hon får det. Så imorgon är en speciell dag.
Min lillebror är sjuk och mamma kan inte stanna hemma med honom från jobbet så han måste flyga till sin pappa, och jag ska flyga med honom till Skellefteå där jag ska spendera min natt hos Ludwig. Vet inte exakt när jag ska hem men tror att det blir dagen efter. Men jag är lycklig varje liten minut jag får.


Tävling

Hittade på Tyras blogg en tävling där man kunde vinna en himla rolig upplevelse så var bara tvungen att vara med!!!!!!!
Levi's Curve ID-jeans:


Är inte alls nöjd med bilderna eller nånting, allmänt ospeciella men vafan! Det är ju så mycke bättre att vara med än inget alls iaf:D

Throw them money in the air and say yeah


IDAG ÄR EN BRA DAG! FÖR ER MED LR?!??!:D



Sådäär ja(emma min)

We have done it but we are undone

Finished it but we are incomplete
As one we are everything
We are everything we need


We belong together
Like the open seas and shores

så otroligt himla bra.

If you're always looking for reasons not to be with somebody, you will always find them.
And I guess at some point, maybe you should let go and give your heart what it deserves.


The Rite

Vädret är helt jävla sjukt. Igår när jag vaknade och kollade ut ur rutan hade det snöat(???????WHAT?), och nu när jag vaknade så var det strålande sol och plusgrader. Come on?:D vad händer jao
Gräshopper på bion, vi såg Ritualen. Hade förväntat mig en bra film men den var inte speciell och allmänt dryg:)


Just wait for us to come home

and stop this pain tonight.
Även om detta är det jobbigaste någon kan vara med om så är jag så fruktansvärt lycklig! Det är helt sjukt hur 1 enda person i hela världen kan få en att känna sig så trygg, så hemma. Äkta kärlek går verkligen inte förklara i ord, man kan aldrig förklara för någon som aldrig känt samma sak. Det finns inga uppfunna ord. Men för den där speciella personen behöver man inte förklara något, han vet.


Så lycklig och så SLI TEN!

15 mars

Haha alltså ne, har ingen kraft kvar dessa dagar. 27 dagar kvar tills det är lov, känns soft minst sagt;)
Konstigt att jag tar upp Big Brother nu(det är ju trotsallt mitt liv)(fastne), men jag tycker att det är så fint att Patrik tycker om Annie så mycket. För hon är ju inte en sån där typ som alla killar dras till, men de äkta killarna ser hennes otroligt sköna och speciella insida. Det är fint, älskar att se det!:)


shäjk thät äzz

00:15

Nu ligger jag under täcket och tänker titta på BB tills jag är redo för att sova:$.. Det här rummet är så mysigt och litet, med två runda fönster, liten säng och det känns så tryggt.
Sovgott fina ni♥

When you find me.

Min lillebror har magsjuka så nu drar jag till pappa, jenny kommer och hämtar mig strax!

Let yourself know


13 mars

GLÖM allt jag sa om att det inte skadar att jobba i butik. För det gör det. Det finns en anledning till varför jag inte gjort något annat än jobbat ätit duschat och sovit hela den här veckan. Det har tagit så jävla mycket på krafterna att jag inte ens känner mig utvilad nu över helgen. 


8 mars

Snacka om att man blir slut i kroppen när man jobbar i butik, men kul är det och det har väl aldrig skadat att röra på sig mycket:)) Imorse steg jag upp kvart i 6 för att sticka och träna! När jag var klar åkte jag till jobbet, så gissa om jag ska slappa ikväll och titta på OTH.



6 mars

IMORN börjar min praktik och 3 veckor framåt kommer jag vara i Nordstan på Lagerhaus,
om vi har tur så kommer denna lilla ungen till mig nästa vecka:
a fast det gjorde han ju inte ens nästan!:)

bli inte rädda, han brukar se ut såhär efter ett tag:$ thats why i love him♥

snyggaste skärpet

Mamma kom in i mitt rum och visade ett par byxor (chinosliknande) och ett skärp hon köpt, SHIT, så snyggt det var. Var tvungen att testa dom och de passade perfekt!

klicka

Vacker låt.

Tack Mammi


Can't you see that when I find you, I'll find me.


Rätt trevligt endå igår, var med Linnea och några av hennes klasskompisar vid östra på lite krök:)
Lyssna nu noga, DET ÄR SOL UTE. BLÅ HIMMEL!! Jag blir glaaad:$ Vet inte hur längesen det var jag såg en blå himmel.

Jag brukar jätte ofta tänka på att man bara vill bort från där man är, inte vara någonstans. Ungefär varje gång jag och Ludde ska lämna varandra på flygplatsen brukar jag bara tänka, måste jag verkligen göra det här? Måste jag säga hejdå nu. Tänk om jag bara skiter i att åka med flygplanet och stannar hos han några veckor till. Vad skulle det göra? Jag skulle inte dö, världen skulle inte gå under. Jag skulle kunna ta igen skolan, jag skulle kunna få ihop pengar till ett annat flyg. Bara skita i allt annat i hela världen. Jag brukar tänka på varför man aldrig gör så? Är det för att det skulle bli en dålig vana, skulle man alltid börja med att fly ifrån sina problem då? För jag tror att dom flesta känner igen sig, man vill fly, man vill bort. Antingen till en speciell plats eller till ingenstans. 
Men på ett sätt tror jag att det är bra att inte fly. Man blir starkare efter varje gång man tar tag i sina problem, varje gång man kämpar och sliter igenom det som är så himla svårt. Jag tror att det lönar sig i slutändan, man blir belönad med att efter varje gång man klarat sig igenom det blir man så mycket lyckligare när det är över. Så lyckligare än när man var lycklig innan. Förstår ni..? Man uppskattar saker mycket mer. Och samma gäller med två personer, ett förhållande. Man blir starkare efter varje jobbig period. 


NEJ:D

haha alltså ååååååååååååååååh, känslan som uppstår när man skrivit ett långt blogginlägg som man är nöjd med, sen råkar radera det!!!!
NÄ nu blir det BIG BROTHER FÖR FAN! 



LOVE YOU TILL THE END

Ligger i sängen och tittar på BB med datorn vid min sida. Really mysigt. Blev överlycklig när jag märkte att jag hade tv11 på min tv;) 


om denna bild inte väcker känslor hos er vet jag inte vad.
beauty.

den 1 mars 2011, den dagen kommer aldrig igen


Vill kunna slippa köttbulle-jackan NU!!!!!!!
Det är nollgradigt typ hela tiden, men det är aldrig nån sol därför är det så kallt. Buuuuuhuhuuhhhuu:$ HAHAHA nu kom jag tänka på en jätte rolig grej. I sommras var jag och Ludde och skulle hyra en film eller köpa något på 7eleven. Så satt jag vid datorerna som finns där man kan kolla filmer, sen kan man ju typ gå in på någon sida och läsa om kändis tjafs, så var det en bild på en kändis som grät. Och så kom det en och satte sig brevid mig som jag trodde var Ludde, så utbrast jag helt från ingenstans "BUUUHUHUHUHU" åt bilden. Och icket var det Ludde, NEJ, det var en random kille som bara satt och stirra på mig och måste trott att jag hade ticks eller nåt stört. 


RSS 2.0