29 september

Nu drar vi till skolan, syyyyyyns

27 september

Ikväll har jag ätit romantisk middag med Venessa och Gabban:$ Hunnit läsa igenom lite svenska och sett modelljakten + fått i sig lite mat. Jaddå. Är jätte trött så ska snart sleepa. Själv.. Egentligen tycker jag att sova och vakna själv är bland det värsta som finns. Men nu ska det bli skönt. Ska endå få sovsällskap imorn så jag tror att jag överlever:$
SOV GOTT

Kommer funka, måste funka. Nånstans där så finns vår plats




För hon var bäst, men kommer aldrig mer tillbaks


För hon, flyger iväg som ett pappersflygplan

23 september

Jätte konstigt... Nu kan jag se kommentarer som jag fått för jätte längesen? Men jag kunde inte se dom innan? Aja. Fick en fråga om var jag köpte mitt korsarmband osv, och det är från Glitter:)


Ikväll har jag hängt med denna tjej, Venessa, Emelie och Elsa.
Nu ska jag fundera och lyssna på musik lite sen blir det att krypa ner under täcket. Sov gott, jag hoppas ni mår bra♥

För hon var bäst försök att överträffa det


Måste bara säga att igår blev jag så himla lycklig. Jag älskar dig djupare än vad jag tror att någon ens kommer förstå.

Inatt har Venessa sovit hos mig♥ Hon kom med hårfärg, nagellack och lite annat gott. Vi färgade håret och ba hade det kung. På bilden ser ni nyyyhåret!

21 september

Har köpt en ny jättejätte gosig filt och ljus. Viktigt i höstmörkret♥
Min syster fyller år idag också!!! 22 år. Grattis bästaaaaaa syster!
Den 7e oktober kommer hon hit över helgen. Längtar så himla mycke!

20 september

Hinner inte skriva så mycke på bloggen eftersom jag är sällan hemma själv osv. Men tänkte bjuda på bilder från lördagen. Behöver väl inte säga något annat än att vi fuckade ur:$

Hejdå nu ska jag be ludde snällt med valpögon att förhöra mig på lite företags ekonomi.

17 september

Hej:) Igår myste jag Ida och Fanny med idol osv. Snart ska jag och jobba och efter det blir det hockey och tjejkväll!!! Men idag är ingen vanlig dag, utan min fina pojkvän fyller 18 år! Grattis älskling

I would never do nothing to let you cowards fuck my world up


Myskläder ON:$

14 september

Nu har jag äntligen städat och gjort klart en uppgift i skolan. Skulle egentligen ha gjort det i måndags:)

Är jätte mycke jag skulle vilja skriva... Men jag är så cp för ibland när det verkligen är så mycke jag vill berätta är det som att jag inte kan. Jag får inte ut någonting och jag hittar inga ord. Det är inte bara det, utan när jag är nere och verkligen mår dåligt så kan jag inte göra nånting annat än att vara ledsen. Det är faktiskt det jobbigaste med mig, jag hatar det. Det är anledningen till att jag inte gjorde det jag egentligen behövde i måndags. Asså det kan vara sånna himla små saker, men det går bara inte göra dom, jag kan inte gå ut och hitta på något annat och liksom skaka av mig det och försöka ha kul.. Och det är så onödigt. Jag vet att jag inte behöver må dåligt över just dom sakerna, att det bara är jag som kan påverka dom. Om jag ska förklara hur det känns, är det som att det är något som trycker så jävla hårt på hjärtat, på hela mig, och jag är helt hjälplös. Jag blir så jävla arg också för att jag mår egentligen bra, jag mår ju inte dåligt längre. Jag har fått som jag vill och jag är lycklig. Men det är som mitt undermedvetna letar fel?

Jävligt komplicerat. Men kanske är det nån som förstår.
Nu ska jag nog göra nåt att äta, kanske titta lite på One tree hill. Ha det bra♥

I wish nothing but the best for you


Nytt:


Var bara tänkt att jag skulle köpa halsbanden men dom hade fått in det fina armbandet så var tvungen att köpa ett till kors;)

Med Gabbsi

Nu chillar vi i soffan min. Vi håller på att göra kyckling och pommes.

Denna köpte jag idag på stan:$ + trosor och en tröja från VM + ett rosa jätte fint iphoneskal


What are words if they're only for good times


"Those words, they never go away. They live on, even when we're gone."
"What kind of guy would I be, if I was to leave when you need me most."

Kärlek är två människor som ger sina hjärtan till varandra, villkorslöst. Det är verkligen vad det handlar om. Det är inte den sagolika världen som aldrig innehåller smärta. Det är två själar som möter allting tillsammans, och förminskar smärtan, med villkorslös kärlek.



Detta gillar jag

Satan så sköna partylåtar Avicii har. Levels är skönast.

JAG MÅR BRA

Nu när jag blivit frisk blir Ludwe en sjukling, jag är smittarn hehe:$ Blir skola för min del imorn så ska lägga mig och sova strax. Sov gott!♥

Veckan har just börjat men längtar redan till helgen hihi.


Det är så jag säger det

Hej, I helgen har jag varit med Ludde, har varit sick hela så det var skönt att han var med mig och tog det lugnt♥ Vi var med Gabban igår och idag också, och ikväll var Venessa här en liten stund. Nu är Gabban i skolan och jag är själv hos henne. Frågan är varför jag inte sover men ne kunde inte. Ska gå hem på ett tag måste fan dammsuga, kul att veta men. Thats life:$ Imorn hoppas jag är så frisk så jag kan gå till skolan!!!
Ha det bra

Forget our fear, remember how to trust

hej fina människor:) jag hoppas att ni mår bättre än mig, jag är inte kry. Igår mådde jag bättre (till en början), var med Venessa och Gabban och myste, snackade, åt, pumpade musik;) Sen gick vi på bio med ett par killar och det var verkligen när vi var framme som det blev som värst. Men såg bio endå och det var ett bra val för jag kan nog inte var annat än lycklig när mina tjejer och min älskling sitter brevid mig. 



RSS 2.0