Making wishes on stars, she's a dreamer and she knows it





Baby du va asnice inte fucking allright


Hej!!! Satan så längesen det var jag skrev nu:) Tänkte uppdatera er (de som inte vet) med att jag har flyttat så har haft lite fullt upp att få i ordning i lägenheten och så. Kom hit för en vecka sen och träffade direkt mina tjejeeer. Sen på torsdagen till lördagen var det trästocks och vi var där alla dagar.

Nu är första gången jag chillar och är bara själv.. Känns lite konstigt men jag kommer nog vänja mig.
Sådär har typ alla mina senaste dagar sett ut;)

18 Juli, 2011

Hemma nu. Ni kan få ett smakprov av några dagar
Kungarna av Tylösands huset hehe
Håkan Hellström♥
Nedan kommer två bilder som bevisar att iphone(3gs) kameror inte går ihop med lite mörkare belysning:P:P:P
Älskade Pappa.

Nu drar jag till Tylösaaaanddddd

Kommer hem på söndag, see you in jail

12 juli, 2011

Godmorgon:) Igår hade jag och tjejerna en jätte mysig dag på stranden med massa bad. (Mest för min och Ellis del vi är som delfiner i vattnet hEhE). Senare blev det att ta tåget till Allingsås för grillfest, det var gott och kul men vad fan hände sen? Orkar inte:D Var hemma typ vid sex och la mig och dog i min säng. Nu ska jag snaaart börja städa så jag kan skrapa ihop lite små pengar. Köpte förresten två nya ringar till min samling, en vanlig fin silverring och en annan som inte går att förklara:)

Hoppas ni har det bäst♥

Hela världen är så underbar om man är korkad tom och glad


Jag har bara velat skriva av mig, och nu har jag kommit hem så nu ska jag göra det!

Jag tänker väldigt mycket, det har jag nog alltid gjort. Men aldrig på samma sätt som nu, på det senaste året har jag gått igenom så mycket olika saker som har fått mig att tänka ännu längre.
En sak som jag brukar fundera på är att vissa människor är medvetna om så mycket mer än vad andra är.. Jag har vänner som har varit med om många tragedier i deras liv, varit deprimerade, och inte alltid känt sig trygga utan har haft stora motgångar. En av dom tänker nästan alltid precis som mig, hon förstår mig som inte många kan. Sen vet jag så många som nästan alltid har haft det tryggt, nästan alltid bott på samma ställe, deras föräldrar har aldrig skiljt sig och de har inte varit med om några speciella tragedier. Nu tog jag bara ett exempel och det behöver inte vara just så. Men jag menar att dom kan ha varit väldigt ledsna men aldrig känt den där djupa smärtan. Jag undrar hur deras liv är för dom? Hur tänker dom? Är livet bara en rak väg med olika roligheter och ledsamheter? Men inget värre eller bättre än så? Jag tror att man inte känner känslor lika starkt. Man vet inte hur det är att vara sådär riktigt ont-i-hela-själen ledsen, eller varit sådär stumt och dämpande deprimerade. Men inte heller känt den där äkta lyckan. Alla deras känslor är så mycket mer ytliga, man vet ingenting mer än det.

Nu menar jag verkligen inte att det är något dåligt att vara "ytlig". Inte heller att det är något dåligt att vara djup. Jag tror det är varken eller.. Man är det man är, det är ens personlighet, ens själ. Vissa mognar till något djupare förr eller senare, andra gör det aldrig.
Men ganska ofta har jag ett skal för att slippa dom djupa känslorna, ibland känner jag hellre ingenting för det är så mycket lättare. Det är så mycket lättare att vara ytlig.

9 Juli, 2011

Jag blir helt galen!!! Verkar som alla i hela Sverige får hur stekigt väder som helst eller inte verkar alla HAR ju det. Nej men här regnade det ju igår och det har inte varit SOL på evigheter. Idag är det i alla fall sol och det vill jag hinna ta vara på kan jag lova!!!!!! Men idag ska jag till farmor och farfar, så pappa kommer och hämtar mig snart. Direkt vi kommer fram ska jag slänga mig i gräset och njuta.. Vill det i alla fall. Men ni fär ha det bäst, puss♥

8 Juli, 2011

IDAG har jag
Sett Unknown på bio.
Träffat någon som jag inte träffat på väldigt länge.
Fått en sen födelsedagspresent.
Och varit glad:$

7 Juli, 2011

Imorse lämnade min fina älskling mig och åkte hemåt! Då åkte jag och solade solarium eftersom jag får ju ingen sol ute......... En liten rolig grej är att det tar lika lång tid för mig att åka och sola och tillbaka som att flyga från Göteborg till Stockholm, för direkt jag kommit innanför dörren skrev han att han var på arlanda. Hehe lite kul. Sedan så mötte jag upp Ellinor och vi gick och kollade i affärer i timmar. Fick med mig två toppar, bandeau bh:ar eller vad man ska säga, en svart med spets och en vit lite längre(tycker man får sån fin form i den hehihi) och ett par fjädriga och fina örhängen.. känns som det var något mer MEN det var nog allt?

Såg "Never say never" också och nej jag är inget Justin Bieber fan och jag tycker inte den var så speciellt bra men den är i alla fall värd att se. Sen har jag bara softat med Antonio och hans vän och nu tänker jag bara mysa i sängen.

Love you 'till the end


3 Juli, 2011

Hellu trogna läsare. På sista tiden har solen kikat fram lite så jag och Ellinor passade på att bada i havet brevid alla feta fiskar. NÄÄ men innan vi skulle gå i såg vi en meter lång fisk och det käändes inte så trevligt. Ikväll tänkte jag och Ludwig gå på bio men det lutar mot att se en film hemma istället:$

2 Juli, 2011

"Because we could all use a little help sometimes, you know? That feeling that everything is going to be okay, and that there is going to be someone there to help make sure of that."

Lite bilder


LIKE


RSS 2.0