måndag

Vaknade imorse och kände på mig att skoldagen skulle gå skitsnabbt, och det gjorde den:) Engelska gruppredovisning på morgonen som gick mindre bra;) +glömde min plånbok hemma så hade inte mitt matkort eller några pengar så kunde inte äta. Vettefan vad jag har gjort ens sen jag kom hem, hahaha.. chillar på livet:$

" Don't you worry your pretty little mind, SOME people throw rocks at things that shine. "




glöm inte det.
nu ska jag försöka sova, fast jag är inte ens trött.. får väl ligga och lyssna på lite musik och drömma mig bort. sov sött!


söndag(SUNday)

Vaknade vid halv 11 av att solen sken in genom det runda lilla fönstret, självklart fick jag energi av det och gick upp direkt:D tog en dusch, tog på mig kläder, drack te och sen gick jag och pappi en jätte mysig promenad i solskenet. Vi gick runt i slottsskogen och satte oss ner ett tag. Sedan gick vi vidare till ett fint café där vi beställde kyckling och stekt potatis, mummaaa. Vi gick vidare och kollade lite på filmfestivalen men det var inte så mycket att se så vi gick och handlade sen hem. Jag packade ihop mina saker och  vi gick ner och mötte Jenny utanför och sen skjutsade dom mig hem.


lördag

Dagen började med att jag vaknade rätt sent, tog en dusch och gjorde mig klar rätt snabbt. Vid två åkte jag och Pappi in till stan och jag köpte två tröjor på Bikbok, en snygg att ha till sommaren och den andra var på rea:) Så gick vi uppåt för att möta Jenny och det gjorde vi. Pizzahut låg nära så vi bestämde oss för att äta där;) Jag tog en taco tallrik typ, pappa tog lasagne och jenny bröd med taco fyllning. Det tog ett år innan maten kom men det gjorde inte oss nånting. Jag känner att alltid när man har väntat jätte länge på mat nånstans och så säger man ba asså shit så sega dom är här, nu borde faktiskt maten komma.. Då kommer dom alltid, som om dom har nån spion radio och hör vad man säger och kommer precis när man har tröttnat på att vänta:$
Så satt vi och åt och pratade tills det blev mörkt ute. 

Då kom Ellinor och joinade oss ett tag tills vi skulle till Jolla och då skjutsade dom oss. Vi kom fram och bara chillade,lyssnade på musik, bytte om lite, fixade oss, hörde runt lite och sen satte vi oss i köket och drack lite vin och dom körde lite shots men jag kände att nää, får allt ta det lite chill nu. Efter typ en timme kom massa av Jolines kompisar från Lerum, typ 9 killar och 1 tjej, korvparty;) vi hade det trevligt och även Kristian och hans vänner kom ett tag.

fredag

Var i skolan, slutade vid fem och Isabelle ringde, jag träffade henne i stan och vi gick runt i affärer lite för hon skulle leta något att ha på sig på lördag. Så skönt att träffa dei syster yster!!! Vi gick till bion och tog ut våra biljetter till filmen som vi skulle se, sen var hon hungrig så vi gick till ett café, berättade lite om allt möjligt, min förjävliga nyårsafton på max osv, HAHA. Sen gick vi tillbaka och köpte en fet meny med popcorn, chips och dricka(Y) Satte oss precis in time när filmen började, slapp reklam och allt jö.
vi såg denna filmen, den var jätte bra.. den hade ingen speciell handling utan det var mer som en berättelse om hennes uppväxt. Kan verkligen inte fatta hur det är att ha det så, hur mycket det kan förstöra en själv.

När filmen var klar åkte vi hem till Pappa & Jenny och chillade ett tag tills pappa kom hem från Sthlm eller nåt. Sen åt vi middag, Jenny hade gjort 2 jättegoda hemgjorda pizzor. Så satt vi och pratade och åt längeee! Det är så mysigt, var längesen det bara var vi 4. Efter flera timmar åkte Isabelle hem till sig och vi gick och la oss. Blev väckt av en drunk boyfriend som sen somnade i telefonen.. Då somnade jag också!

bra helg

Hejhoes;pPppPp
kom just hem från pappa och har packat upp och allt, känner att jag vill skriva av mig lite sen får vi se vad som händer härnäst:D

Baby you're a firework. Come on show 'em what your worth!


Började halv ett idag, tanken var att jag skulle gå upp halv nio och åka och sola. Men när väckaren ringde så kände jag att näää, lika bra att ligga kvar.
Dom två sista lektionerna hade vi en tjej som heter Hildur och kommer från Island, jag tycker om henne jätte mycket, hon verkar verkligen vara genomsnäll och så positiv.. men ingen gillar typ henne och på sista lektionen var det typ fyra stycken som stannade, tycker så synd om henne:( hon försöker verkligen..

ja i alla fall, nu tänkte jag ta mig en dusch och sen se någon film och bara softa:)
ha det bäst people!

23:10

ska allt försöka sova nu, Ludde får väcka mig med sitt samtal om jag hunnit somna:$
sov godast!

tycker om dig jättejättejätteeee mycket även om du är en liten datanoob

No, she doesn't know what she's missing.


imorgon är det torsdag, en dag kvar till det är helg! IGEN:O tiden rinner iväg..
bjuder på en naturlig bild - inte en gnutta fixad, men så får man vara ibland:D eller hur?

Forever After.

såg just klart Shrek-forever after, så mysig film asså!!:$
och så bra budskap, seriöst. speciellt för att vara en sån film borde det vara svårt. tycker om!

NU> cirkel träning med hp10b


17 bast i mitten utav staden

GO KVÄLL!
dagen började med att jag fick sova länge, ååååh så skönt. sen skulle jag ju bege mig mot tandläkaren.. det gick bra endå, man vet inte riktigt vart man ska ta vägen för det är så stort men jag klarade mig prima. efter det tog jag mig till skolan och hade bara två slapp lektioner. hem>sett filmen Taken! den var rätttttttt bra:)

ojjjjjjjjjjjjjjjjj så cool pose.. JÄVLAR.. haha nej men och, bild från imorse iaf:)

SUNday

nu ska jag nog se Dear John, åh vill typ inte se den för den är säkert svin ledsam:(.. men det kanske är värt.

gottigott

love

bästa fina du

dagarna passerar bara utan att man märker av dom


kom hem för ett litet tag sen. sov i Mölnlycke hos Linnet!♥ tog bussen hem och drog och solade lite oherre när jag hade solat klart.. mådde inte bra. fick typ sitta och ta på mig kläderna. sen köpte jag lite bröd till mamma och mötte upp hon och melläsk;) så vi tog bussen hem tillsammans.
VÅRTÄCKEN:
1. fågelkvitter
2. solsken
3. man kan ha på sig skinnjacka!
YES känner jag, snart är det varmt och vår och underbart!
svettig och osminkad brud @solariumet

gissa vem jag är med nu?;)

en saknad liten spillivink♥

- when nothing goes right, go left.

haha asså fan råkade just slänga iväg min iphone i golvet när jag skulle lägga bort den, hade usb kabeln i så nånting snett i min hjärna sa att den skulle sitta fast? HAHA, orkar inte att jag har slängt iväg den några gånger nu. förr var den hal som en tvål ju men nu har jag iaf skydd.

har jag mycket att säga?nae. var hemma från skolan igår, och nu slappar jag som jag har gjort hela kvällen och tänker fortsätta med, för jag behöver bearbeta mina tankar och känslor.
efter skolan idag åt jag chines food med Jolla:)
så bra är du!

skönaste

'Cause sometimes you feel tired,
feel weak, and when you feel weak, you feel like you wanna just give up.
But you gotta search within you, you gotta find that inner strength
and just pull that shit out of you and get that motivation to not give up
and not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse

"I can see you're sad, even when you smile, even when you laugh.I can see it in your eyes, deep inside you want to cry"






nu löser vi det här? vet inte hur, men på något sätt i alla fall?

Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart.








deep inside emmaboos

såja, min headerskapare venessa har gjort ännu en ny header till mig. kände för att ha någon svartvit jävel, ingen speciell bild men it works:D!
har chillat hela kvällen, det behöööööööööööövs så mycket att bara tagga ner. slemmdagar kallar jag det:$ imorn däremot är det andra planer. men vi hörs


RSS 2.0