fredag

Var i skolan, slutade vid fem och Isabelle ringde, jag träffade henne i stan och vi gick runt i affärer lite för hon skulle leta något att ha på sig på lördag. Så skönt att träffa dei syster yster!!! Vi gick till bion och tog ut våra biljetter till filmen som vi skulle se, sen var hon hungrig så vi gick till ett café, berättade lite om allt möjligt, min förjävliga nyårsafton på max osv, HAHA. Sen gick vi tillbaka och köpte en fet meny med popcorn, chips och dricka(Y) Satte oss precis in time när filmen började, slapp reklam och allt jö.
vi såg denna filmen, den var jätte bra.. den hade ingen speciell handling utan det var mer som en berättelse om hennes uppväxt. Kan verkligen inte fatta hur det är att ha det så, hur mycket det kan förstöra en själv.

När filmen var klar åkte vi hem till Pappa & Jenny och chillade ett tag tills pappa kom hem från Sthlm eller nåt. Sen åt vi middag, Jenny hade gjort 2 jättegoda hemgjorda pizzor. Så satt vi och pratade och åt längeee! Det är så mysigt, var längesen det bara var vi 4. Efter flera timmar åkte Isabelle hem till sig och vi gick och la oss. Blev väckt av en drunk boyfriend som sen somnade i telefonen.. Då somnade jag också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0