Ta hand om mig själv-dag

Idag ska jag ha en sån! Imorse när jag vaknade imorse kände jag verkligen att jag behövde va hemma från skolan. Har just ätit nudlar och te och nu tänkte jag bara chilla tills Ludwig slutar, då ska jag följa han hem och se film eller nåt. Jag har ju ingen tv än:$
Åååh känner bara hur mycket jag saknar OTH. Har bara en säsong kvar, den sista. Kommer se det om och om igen tills jag är hundra år. Nej men seriöst, måste fixa hem det snart:(

Jag vet att alla tror att, om himlen finns är jag förlorad. Känn ingen sorg för mig Göteborg.




Den kvällen, den tröjan jag fick av dig, dom dagarna
Du var så snäll och jag älskar hur du är och vad du gör för mig och alla du älskar.
Så många känslor. Glädje, rädsla, kärlek, undran. Jag vill alltid ditt bästa och jag ville inte lämna dig när du behövde mig som mest. Jag hoppas av hela mitt hjärta att du gör rätt val nu.

Jag älskar dig tills rymden tar slut

Du stod i dörren och sa: är det här allt som blir så dör jag


Imorse kom Ida till mig för jag var hos Ludde och hade inga grejer eller nånting så fick låna lite smink av henne, sen skulle vi ta buss men vi fick skjuts till stan, as niceeeeee:) Efter skolan mötte jag upp Gabbsi och gjorde lite nödvändiga saker på stan, åt lite (okej det är sista gången för den här månaden som jag äter ute) och efter ett tag mötte vi upp både Luddan och Venessa. Så vandrade vi till Venessas syster och smed tacos planer. Så vi gick till Ica och köpte lite igredienser och sen åt vi det och chillade med musik. Gick hem för typ en timma sen och fick ett ryck och var tvungen att städa lite, gjorde typ allt förutom att dammsuga för det kan jag ju inte göra såhär sent hehehe. 
Och idag köpte jag också nya skor och en gosig tröja:)
Här är skorna och dom var också gosiga:$ Tröjan får ni se en annan gång

27 augusti, 2011

Hej:DDDDDDDDDDDDD Skolan är svinbra och klassen också!! Trivs hur bra som helst.
Igår var jag med tjejerna, vi åt sushi och var på bio. Vi såg apornas planet:$ Ville igentligen inte se den men den var bra och hemsk!! Jag, Gabban och Venessa sovde sen hos Venessas syster i stan, alltid lika mysigt att sova med mina fina♥ Idag har vi ätit på matfesten och blev ganska nyss hemskjutsad av Gabbans mami. Om ett tag kommer Ida hit, vi börjar hos mig sen får vi se var kvällen tar oss;)
+ Elsa och Linnéa

00:57

Kom just in för ett tag sen efter att ha lämnat av min pusselbit en bit på vägen hem. ♥ 
Imorn börjar skolan, och det känns bra. Hoppas att allt blir bra nu, det var ju det här jag ville. För just nu kan jag inte ens förstå att jag bor här, att jag ska börja om skolan, att jag är tillbaka där jag kände trygghet. För några månader sen trodde jag verkligen aldrig att jag skulle sitta där jag sitter nu. I en egen lägenhet, i den staden jag ville tillbaks till. Jag hoppas verkligen, och tror att nu när skolan drar igång så kommer alla bitar falla på plats, att jag äntligen kan känna att jag har en stabil plattform att stå på i mitt liv. Då kommer allting annat bli så mycket lättare, och jag kan fokusera på annat och andra mål än att bara gå igenom dagen. 

Jag saknar dig fina lillebror♥

21 augusti, 2011

Nu har jag inte uppdaterat mycke alls på ett tag. Det ska bli ändring för jag mår mycket bättre när jag har fått skriva av mig om vad som finns i min lilla skalle, hehe:$ Kan berätta lite om min helg.

På fredagen vaknade jag och älskliingen ganska sent på dan och åt lite pannkakor, jag fixade mig, så blev vi upphämtade och åkte till Bureå. Vi chillade och åt, eller ja, jag chillade. Ludde sprang runt och städade och massa. Sen kom det lite folk och vi började kröka utomhus i ett partytält som dom har utanför, det var jätte mys! Venessa, Klara och Elsa kom sen också. Efter ett tag var det inte många kvar och Ludde, Alle och Albin var inte ens där för dom var i stan och skulle köpa mat som tog typ en timma. Då var det ju bara jag och Venessa kvar när dom kom hem haha. Sen somnade jag och Venessa tillslut i Luddes säng♥
På lördagen och idag har jag bara degat och myst känner att jag har behövt det. Och man blir så degig av att vara i Bureå i alla fall jag haha... Jag känner bara att man kan inte ta sig därifrån (bussarna går ju så sällan), och det är så litet så när man är ute känns det som att vara i ett akvarium. Och det är ju typ ingen som bor där heller:$ Hahaha.. Men det är inget fel!! Det är mysigt också. 

Nu sitter jag och lyssnar på musik och kollar bloggar och sånt. Imorn ska jag upp klockan 7 för att tvätta. Skönt!
Hoppas ni har det bäst♥

En liten fråga

Svar: Jaa, det kan jag göra. Jag har inte fixat klart den helt än, men när jag har gjort det ska jag göra det!

I'm just a teenage dirtbag baby like you




Jag kommer aldrig glömma dig du måste börja fatta det. Men jag tycker det är så jobbigt att prata med dig och så för jag vet att jag endå inte kommer kunna träffa dig och att du finns nära. Jag vill inte tänka på det









15 augusti, 2011

Fredagen var kuuuung:)
Tycker om er tjejer♥

Idag har jag bara chillat med Klara, först spelade vi basket med Ludde ett tag, sen skulle vi bada men vi ångrade oss och åkte in till stan istället. Jag köpte 2 par jeans, en väska, brun hårfärg och subway mat. Sen klippte hon till mitt hår lite och färgade det. Sen drog jag en sväng och träffade Linnea, fick skjuts hem av Hassan och nu är jag sjääääääääääääääääälv...... För andra gången:( Det är bara jobbigt för jag inte är van. Och snart börjar skolan:O Känns hur konstigt som helst för det har gått så fort, men det ska bli kul att träffa folk hehe.

Torsdag

Hej, sitter i luddes källare och drygar, väntar på att han ska bli klar för han och lopin dampar och spelar cs:):):):):):):):) Visst tjejer är det kul att se på? Fast, ne. Men jag behöver hjälp med att måla mina två tv bänkar som jag har här, vill att dom ska vara färdigmålade till imorn, men vi får ju se hur det blir med det:)
Imorn har jag i alla fall något att se fram emot, inflyttningsfest:D Hoppas att grannarna inte börjar hata mig allt för mycke..
MEN

Fastnade på weheartit. Orkar inte vänta mer så går och fixar det där själv:D

Regniga fredag

Hellu:D Här sitter jag i min ensamhet och väntar på att Gabban ska visa levnadstecken:$ Vi ska gå på bio och se Harry P del 2, hon är snäll och går med mig även om hon redan sett den.
är ba glad:D

RSS 2.0